Çmimi 180,000 $ 138."/>
ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

kategori Auto Katalog  

Panamera 2012 Porsche GTS


2017-12-28 19:05:39

2012 Panamera Porsche GTS
Çmimi 180,000 $ 138.600 & euro;
6 milionë. Rubla
Shpejtësia maksimale e 288 km/h
179 mph
Nxitimi në 100 km/h 4.5 sekonda
Prodhimit motor 430 litra. faqe
316 kW, 520 N/m/min.
Fuqia specifike prej 243 litra. a./m
4.12 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 4806 cc
4.8 litër V8
Pesha e automjeteve 1770 kg
Drive POWER AWD 89 litra për litër. faqe 2012 Panamera Porsche GTS
2012 Panamera Porsche GTS
2012 Panamera Porsche GTS
2012 Panamera Porsche GTS
2012 Panamera Porsche GTS



Artikuj që kanë lidhje

 2012 9ff Porsche 911 GT3 gturbo 1200
 2009 Ruf Porsche rt 12 s
  RS 2013 Carlsson ck63 Mercedes-Benz CLS 63 AMG
 2012 Ariel atomike 700 ddmworks
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre