Çmimi 190.00"/>
ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

kategori Auto Katalog  

2011 Audi TT RS MTM clubsport


2017-12-24 09:43:37

2011 rs Audi TT MTM clubsport
Çmimi 190.000 $ 146.300 & euro;
6.2 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 312 km/62 h
194 mph
Nxitimi në 100 km/h 3,9 sekonda-0,7
Prodhimit motor 472 litra. faqe 132
347 kW, 600 N/m në 4400 rev/min.
Fuqia specifike prej 337 litra. a./t 103
2,97 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 2480 cc 0
2.5 litër inline-5
Pesha e automjeteve 1400 kg-50
Drive AWD Fuqia 190 hp për litër. faqe akordim donatorëve

2011 rs Audi TT MTM clubsport
2011 rs Audi TT MTM clubsport
2011 rs Audi TT MTM clubsportArtikuj që kanë lidhje

 2005 ferrari 575 superamerica
 2012 Carlsson gt c25 super edicionin e kufizuar
 2009 bmw x6 m
 1961 jaguar e tipit
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre